Scan-Your-Song

NIEUW concept voor jullie huwelijk, tuinfeest of netwerkevent!

De langverwachte zomer van de vrijheid is in aantocht! We merken dat de nood hoog is en dat mensen snakken naar live-muziek. Wij met Blueberry Diamond hebben daarom een concept ontwikkeld, waarbij we op een veilige manier de mensen kunnen laten genieten van door hen gekozen muziek, live door ons vertolkt.

Het concept heet “Scan-Your-Song”. Alle genodigden zullen via een kaartje met QR-code aan hun tafel nummers uit een lijst kunnen opzoeken en aanvragen. Op deze manier kunnen ze vanuit hun bubbel genieten van een door hen gekozen nummer. In duo brengen Pieter en Stefanie een brede waaier aan uiteenlopende songs waarbij de genodigden deze keer zelf volledig de playlist in handen hebben. Op deze manier kunnen wij toch een gepast en ludiek antwoord bieden op de vraag naar muzikale omlijsting op kleinere events, receptie’s en (tuin)feesten.

Wij kunnen voorzien in een compacte setup zodoende toch de social distancing – regels in acht te blijven nemen. Elke tafel of zit/staan-gelegenheid zullen wij voorzien van een kaartje met QR-code, waarmee de songlijst kan worden opgezocht via scan of website url. Het gekozen nummer kan worden ingevuld en met het kaartje worden gedropt in de speciale BBD champagne-emmer. Vervolgens speelt Blueberry Diamond een selectie uit de aangevraagde songs.